15. ja 16. oktoobril toimub Tallinnas maailmakuulus kokandusvõistlus Bocuse d’Or, mis on võrdne suurte spordivõistlustega. Covidi tõttu kohapeale kaasa elama minna ei saa, küll aga on võimalik kokkadele veebi vahendusel pöialt hoida.
VAATA OTSE! ⟩ Bocuse d’Ori teine päev: täna selgub, kas Eesti tippkokkadel õnnestub pääseda suurfinaali Prantsusmaale
Võistlusel osalevad 20 tiimi, kes valmistavad fine-dining-roogi, mida hindab zürii, mis koosneb planeedi parimatest ja kuulsamatest kokkadest.
VÕISTLUSE AJAKAVA
Neljapäev:
8.30 Hispaania, peakokk Albert Boronat
8.40 Holland, peakokk Marco van Der Wijngaard
8.50 Island, peakokk Sigurdur Laufdal
9.00 Eesti, peakokk Artur Kazaritski
9.10 Taani, peakokk Ronni Vexøe Mortensen
9.20 Rootsi, peakokk Sebastian Gibrand
9.30 Gruusia, peakokk Erik Sarkisian
9.40 Poola, peakokk Jakub Kasprzak
Võistluspäev lõpeb 16.45
Reedel:
8.30 Läti, peakokk Dinārs Zvidriņš
8.40 Ungari, peakokk István Veres
8.50 Soome, Mikko Kaukonen
9.00 Prantsusmaa, peakokk Davy Tissot
9.10 Šveits, peakokk Alessandro Mordasini
9.20 Itaalia, peakokk Alessandro Bergamo
9.30 Venemaa, peakokk Viktor Beley
9.40 Norra, peakokk Christian Andre Pettersen
Võistluspäev lõpeb 17.00