WC loputussüsteem, mis tõstab nutitualeti uuele tasemele

Copy
Foto: Duravit

Nutilahendused on üle võtnud pea kogu kodu – tuled lülituvad automaatselt, ahi läheb tööle telefonist, saun hakkab end kütma just selleks ajaks, kui koju saabud. Aeg on muuta ka tualettruumid kaasaaegseks ning lisada sinna nutilahendused, mis muudavad elu lihtsamaks ja kodu modernsemaks. DuraSystem A2 loputusnupp on kui sisekujunduselement, kuid sellele liginedes ärkab see ellu.

Kujuta ette, et WC loputuskasti nupp seinal on kõigest ühtlane elelgantne karastatud klaas. Ei ühtegi nuppu. Lihtne ja stiilipuhas. Paneelile liginedes kuvatakse aga justkui võluväel sümbolid, mis muudavad kauni klaaspaneeli lihtsasti mõistetavaks loputusnupuks. Just selline on DuraSystem A2 infrapunasensoriga loputussüsteem. Ühtlast klaaspinda on lihtne hoida puhtana ning klaaspaneel sobib igasuguse sisekujundusega koju. Lihtsus ja stiil kohtuvad praktilisusega.

Foto: Duravit

Nutikas DuraSystem A2 lahendus ei piirdu vaid visuaaliga. A2 lahendus hoolitseb enama kui vaid kauni sisekujunduse eest. Kaugjuhtimispuldiga on võimalik määrata klaasplaadi funksioone, nagu ventilatsiooni kiirus, loputuse ja õhuvärskenduse intensiivsus, hügieeniline loputus, võimaldab vahetada pesufunktsioone, käivitada öövalgususrežiimi või panna peale lapselukk. Kõik need funktsioonid muudavad tavalise tüüptualeti modernse kodu vääriliseks. DuraSystemi loputusraam koos A2 loputusnupuga ühildub ka tavaliste WC-pottidega.

Muuda oma elu Duraviti nutika täislahendusega

DuraSystemi moodsate loputuskastide seast leiab sobiva nii tualetile, bideele kui urinaalidele. Eriti silmapaistvaks, efektiivseks ja mugavaks muudab tualeti aga DuraSystem A2 loputuskast koos SensoWash® Slim või Starck f WC-dušiga. Nii teeb Duraviti innovatiivne täislahendus omaniku eest ära pea kõik, alustades isiklikust intiimhügieenist, lõpetades WC puhastuse ja õhuvärskendamisega. Nii naudid isiklikku mugavust, säästes samal ajal loodust ning oma aega kodutööde pealt.

Foto: Duravit

Kuid DuraSystem A2 lahendus ei sobi vaid kodudesse. Tänu hügieenilisele isepesule ja poti raami sisse peidetud vaiksele ventilatsioonisüsteemile on see ideaalne ka avalikele tualettidele. Hügieeniline isepesu käivitub iga natukese aja tagant ning peseb tualetipoti puhtaks. Nii ei kogune seisvasse vette poti kasutuskordade vahel liigselt baktereid. Hügieenilise pesu sagedust saab valida puldist.

Kas poleks meeldiv, kui tualett püsiks alati meeldivalt lõhnav? Poti raami sees olev ventilatsioonisüsteem juhib ebameeldivad lõhnad kanalisatsioonitorru, enne kui need jõuavad hakata ruumis levima. Vaikse ja efektiivse ventilatsiooni saab seadistada automaatse tõmbe peale või käivitub ventilatsioon kasutaja liginedes. Maailmas ainulaadne täislahendusega tualetipott hoolitseb ise selle eest, et ükski külastaja ei peaks sisenema musta, ebahügieenilisse ning halvasti lõhnavasse tualetti.

Kogemus, asjatundlikkus ja mitmekülgsus

Duravit on 200-aastase kogemusega vannitoasisustuse tootja, kelle tootesarjad toovad tualettruumid tänapäeva ja lihtsustavad igapäevaelu. Erinevad tootesarjad sobituvad igasse kodusse ning toovad endaga kaasa efektiivse, mugava ja säästliku elegantsi. Ole valmis vaimustuma.

Vaata Duraviti SensoWash® WC-duššide ja DuraSystem WC loputussüsteemi kohta lähemalt siit.

Copy
Tagasi üles