PILDID ⟩ Tartu külje all müüakse eramut, mille köök oleks justkui Barbie majast välja rebitud

Kodu.postimees.ee
Copy
Elumaja Ihastes.
Elumaja Ihastes. Foto: KV.EE

Tartu linna külje all hinnatud Ihaste elurajoonis müüakse 2016. aastal valminud maja. Korraliku kivimaja teeb aga ehk kõige erilisemaks selles asuv pastell-lilla köök, mis näeb välja justkui Barbie köök. 

Kahekorruseline maja on avar ja väga hea planeeringuga. Majas on kokku neli magamistuba, kaks elutuba ja tualetti, üks duširuum ja vannituba. Lisaks asub elamus ka majapidamisruum, garaaž ja saun koos mõnusa eesruumiga. 1729 ruutmeetri suurusel kinnistul asuva elumaja pindala on 206,5 ruutmeetrit. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Esimese korruse elutoas asuv avatud planeeringuga köök köidab ilmselt iga vaataja tähelepanu. Ei ole iga päev, kui pastell-lillat kööki näeb! Ebatraditsiooniline värvivalik mõjub aga modernse ja pehmena. Rõõmsavärvilises köögis on kindlasti lausa lust toimetada. 

Rõõmsavärviline köök.
Rõõmsavärviline köök. Foto: KV.EE
Rõõmsavärviline köök.
Rõõmsavärviline köök. Foto: KV.EE

Lisaks elumajale asub kinnistul ka väike kõrvalhoone, mida on võimalik ka elamuna kasutada. Hoones asub neli ruumi ja selle kogupindala on 47,9 ruutmeetrit. 

Mõnusalt ja privaatsel kinnistul kasvavad erinevad viljapuud ja ilupõõsad. Kinnistu tagumine serv piirneb metsatukaga – ainsad pilgud, mis sealt uudistavad, on metsloomade omad. Kinnistu lähedusse jääb ka toidupood ja kergliiklusteed, mis ühendavad Ihaste Tartu kesklinnaga. 

Saun.
Saun. Foto: KV.EE

Toreda kodu eest tuleb uuel omanikul välja käia 265 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles