«Õnne 13» näitleja Hanna Allsaar oma huvitavast hobist: juba kolmeaastasena lubas vanaisa mul naelu taguda

Kodu.postimees.ee
Copy
Hanna Allsaar.
Hanna Allsaar. Foto: Ekraanitõmmis ETV'st

Pühapäeva hommikul «Õnne 13» kaasnäitlejatega ETV programmi «Hommik Anuga» külastanud Hanna Allsaar rääkis lisaks näitlejatööle ka oma põnevatest hobidest.

Saatejuht Anu Välbaga rääkides tuli välja, et Hannal on mitu põnevat hobi, nagu näiteks mootorratta ja lumelauaga sõitmine, relvad, remontimine, ehitamine ja ka tisleritöö. 

«Kodus on enamus mööblit minu tehtud – söögilaud, toolid, köögikapid, riiulid,» loetleb Hanna ette asju, mis ta oma käega valmis teinud on. Anu pärimise peale, kust Hanna tisleri oskused omandanud on, jäi näitleja kidakeelseks. «Ei ole koolis käinud – need kaks oskavad,» sõnas Hanna, tõstes samal ajal oma kaks kätt üles. 

«Minu vanaisa oli puidutöömees. Kuigi ta mind otseselt ei õpetanud, ei pannud ta mulle kunagi kätt ette, kui ma kolmeaastasena tahtsin naelu kusagile sisse taguda. Tagusingi need kuskile sisse ja siis ma saagisin – vanaisa lubas mul kõike teha, et ehk sealt võibolla.»

Veel pakkus Anule huvi, kas tisleri oskused on ka «Õnne 13» võtteplatsil kasuks tulnud. Hanna sõnul ei ole seda veel ette tulnud. «Ükskord see ajaski mind jube närvi,» räägib Hanna stseenist, kus tema tegelane Iris pidi kellegi appi kutsuma, et akutrelliga riiulid seina panna. «Mõtlesin, et okei, roll, ma teen selle ära. Iris ei peagi oskama, aga mina oskan.»

ETV pühapäevahommikust saadet «Hommik Anuga» saab järele vaadata SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles