NÄDALA PAKKUMISED ⟩ Põnevad leiud Eesti oksjonikeskkonnas kodu sisustamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kodu sisustamiseks ei ole alati vaja esimesse ettejuhtuvasse mööblipoodi sisse astuda. Oksjonikeskkonnad on suurepärased kohad, kust mõni eriti vinge mööblijupp või nipsasi leida. Siin on selle nädala erilisimad leiud oksjonikeskkonnast kodu sisustamiseks. 

Pärsia käsitöövaip

Lihulas asuv kaupleja pakub müüa Iraanis käsitsi kootud imelilusat sinist vaipa. Elegantsete motiividega vaip sobib kaunistama nii moodsat kui ka klassikalist kodu. Vaiba pikkus on 137 sentimeetrit ning laius 90 sentimeetrit. 

Oksjonil saab osaleda SIIN!

Pärsia vaip.
Pärsia vaip. Foto: osta.ee

Villeroy & Bochi tassid

Saksa keraamikatootja tassid on Eestis hinnatud kaup, mida ostetakse kaasavarakski. Ühe pisikese tassi eest tuleb kaupluses välja käia kümneid või isegi sadu eurosid! Oksjonikeskkonnas saab need hea õnne korral pea võileivahinna eest kätte. Samal kauplejal on teisigi Villeroy & Bochi tooteid müüa. 

Oksjonil saab osaleda SIIN!

Villeroy & Bochi tassid.
Villeroy & Bochi tassid. Foto: osta.ee

Antiikne käokell

Oksjonil pakutakse müüa täiesti töökorras käokella, mis on aastaid kasutuna seisnud. Ägeda täispuitkella seest ronib iga poole tunni tagant välja kägu, kes kellaaja teatavaks teeb. Täistunnil kukub kägu vastavalt kellaajale. Kella kõrgus on 52 sentimeetrit, laius 32 sentimeetrit ja sügavus 16 sentimeetrit. 

Oksjonil saab osaled SIIN!

Käokell.
Käokell. Foto: osta.ee

Biidermeieri stiilis antiiksed toolid

1900ndatest pärit toolid on tõelised pärlid! Väga heas seisukorras olevad üle saja aasta vanused toolid ei tule ju iga päev müüki. Oksjonil müüakse neli tooli korraga, hea õnne korral on need võimalik väga soodsalt endale napsata.

Oksjonil saab osaleda SIIN!

Biidermeieri stiilis toolid.
Biidermeieri stiilis toolid. Foto: osta.ee

Täispuidust baarikapp

Kellel ei läheks vaja üht korralikku, ilusat ja kompaktset baarikappi? Veebioksjonil just sellist müüakse! Itaalia kvaliteetmööblitootja Selva poolt meisterdatud täispuidust baarikapp sobib igat elamist kaunistama. Baarikappi katab marmorplaat. Kapi kõrgus on 70 sentimeetrit ning laius 65 sentimeetrit. 

Oksjonil saab osaleda SIIN!

Baarikapp.
Baarikapp. Foto: osta.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles