VÕTA ŠNITTI ⟩ Tunnustatud sisearhitekti Kärt Tähema käe all valminud kodu Harku vallas

Kodu.postimees.ee
Copy
Köök-elutuba.
Köök-elutuba. Foto: KV.EE

​Tunnustatud sisearhitekti Kärt Tähema käe all valminud ühekorruseline ristkiudpuidust elamu on nii funktsionaalne kui ka elegantne. Aegumatu disainiga kodu viimistluses ja sisustuses on kasutatud ainult kõige kvaliteetsemaid materjale.

Harku vallas asuvas suurepäraste lahendustega majas on kokku kolm magamistuba, millest kahel on eraldi vannitoad. Lisaks asub ühes magamistoas suur garderoob. Mõnusa ja avara köök-elutoa südameks on eritellimusena valminud köök, kust avanevad kaunid vaated ümbritsevale loodusele. Nagu arvata võib, on köök sisustatud kõige kvaliteetsema tehnikaga, mida raha eest osta saab.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE
Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Majas asub ka mõnus ja avar, plaaditud põrandaga saunakompleks, mille saab kuumaks kütta puukerisega. Ruutmeetreid on majas kokku 153,4.

Jõega piiratud krunt on ümbritsetud aiaga. Hoovist leiab peale peamaja ka abihoone ja auto varjualuse. Lisaks on lubatud kinnistule kõrvalhoone rajada. 

Sauna eesruum.
Sauna eesruum. Foto: KV.EE
Vannituba.
Vannituba. Foto: KV.EE

Meri jääb kinnistust linnulennult 400 meetri kaugusele. Kuid mereni saab ka mööda jõge aerutades. Tegemist on privaatse kohaga, kus on suurepärane veeta aega pereringis. Samas ei ole siit kaugel ka poed ja teenindusasutused. 

Elumaja.
Elumaja. Foto: KV.EE
Elumaja.
Elumaja. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb noobli kodu eest välja käia 659 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Copy
Tagasi üles