VAATA OMAL VASTUTUSEL ⟩ See Tallinna korter paneb pea ringi käima nii, et peab kohe kahe käega kuskilt kinni hoidma

Kodu.postimees.ee
Copy
Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Tallinna kesklinnas müüakse korterit, mille sarnast teist naljalt ei leia. Üliägedas korteris ei ole millegagi tagasi hoitud. Värvikirev korter võib küll algul silme eest kirjuks võtta, kuid tuleb tunnistada, et tegemist on justkui omaette kunstiteosega.

Kõrgete lagedega ja uhkete paekiviseintega koju toovad valguse suured aknad. Tekib tunne nagu oleks peenes banketisaalis. Siseviimistluses on kasutatud naturaalseid ja kohati ebaharilikke materjali nagu näiteks eebenipuust põrandad. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Köök ja söögituba paiknevad korteri teisel tasapinnal. Vannitoa kujundamisel on ilmselgelt võetud šnitti idamaistest kultuuridest – detailide rohkus ei jäta ilmselt kedagi külmaks. Kogu korterit läbiv ekstravagantne sisustus loob ühtse terviku, mida on lausa lust vaadata. Korteri juurde kuulub ka 24-ruutmeetrine terrass!

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Endine mööblivabriku hoone valmis 1891. aastal arhitekt Erwin Bernhardi projekti järgi. Ajalooga maja sobib neile, kes peavad lugu kesklinnaelu mugavustest, heast transpordi ühendusest ning soovivad elada kaasaegses ja madalate küttekuludega majas.

Söögituba.
Söögituba. Foto: KV.EE

Ruutmeetreid on korteris kokku 129,8. Ägeda korteri eest tuleb välja käia 369 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Vannituba.
Vannituba. Foto: KV.EE
Copy
Tagasi üles