Väike maja Nõmme südames

Copy
Foto: Kesknõmme OÜ

Nõmme on alati olnud hinnatud elamispiirkond. See on piisavalt kaugel pealinna keskel olevast saginast, samas on seal kõik eluks vajalik käe-jala ulatuses. Just Nõmme südamesse on valmimas kaks kaasaegse arhitektuuriga väikest ja modernset kortermaja.

Läbimõeldud plaanilahendustega ja funktsionaalsed ühe- kuni neljatoaliste väikeste hoovimajade korterid on avarad, valgusküllased ja pakuvad küllaldaselt ruumi nii suurele perele kui ka noortele, kes otsivad oma päris esimest kodu. Hoovialale rajatakse ühiselt kasutatav vabaajaveetmise ala, kus saab värsket õhku nautida, vaikselt raamatut lugeda või miks mitte ka piknikut pidada.

Ajalooline arhitektuur

Majade ehituses on arvesse võetud piirkonna ajalooliselt välja kujunenud elukeskkonda ning ümbritsevat kaunist loodust. Arhitektid on kasutanud rahulikke toone, selgeid jooni ning astmelist lahendust paljude terrasside ning lodžadega, mis harmoneeruvad kauni ümbrusega ning loovad kestva väärtusega unistuste kodu.

Kokku on kortereid 21, kõigi korterite juurde kuulub panipaik ning on võimalik soetada ka maa-alune parkimiskoht. Hoone soojavarustus on tagatud gaasikatlamajaga. Korterites on soojustagastusega ventilatsioonisüsteem ning ruumipõhiselt reguleeritav põrandaküte. Majad on madala energiatarbega ja kuuluvad B energiaklassi.

Kõik oluline kodu lähedal

Lastele mõeldud huviringid, erinevad mängutoad, lillepood, juuksur, tervise- ja spordiasutused – kõik oluline saab aetud kodust kaugele minemata. Ka koolid ja lastehoiud ei jää kodust kaugele. Samuti on lähedal Baltimaade suurim tehnoloogiaettevõtluse tõmbekeskus Teaduspark Tehnopol ning Tallinna Tehnikaülikool paljude täiendkoolitusvõimalustega.

Kõigest viie minuti autosõidu kaugusel asuvad Järve Selver ning Hiiu Rimi, jalutades jõuab Nõmme Selver ABC-ni. Samuti asuvad läheduses Nõmme ja Meditiimi perearstikeskused ning Nõmme tervisekeskus.

Ka kultuuri saab nautida kodust kaugele minemata. Nõmmel asub Von Glehni teater ning Nõmme kultuurikeskus mitmekülgse ning põneva programmiga. Kultuurikeskuses leidub huvitavaid töötube ning huviringe igas vanuses harrastajale.

Foto: Kesknõmme OÜ

Suurepäraste vaba aja veetmise võimalustega piirkond

Aktiivsete eluviisidega inimesele ei leidu paremat piirkonda elamiseks kui Nõmme. Siin on mõnusad jalutus- ja sportimiskohad Glehni pargis, Nõmme-Harku terviserajal ning Pääsküla rabas. Olemas on ideaalsed rattasõidurajad ning kui talv soosib, siis ka suusarajad. Seikluste otsijatele sobivad hästi Nõmme seiklus- ja discgolfi park. Valikuid on veel: võib ujuda Nõmme ujulas, mängida tennist Nõmme tenniseklubis, uisutada Nõmme uisupargis ning kasutada spordisaale nagu näiteks Valdeku saun-spordihoone. Siit leiab igaüks midagi meelepärast ning uusi sportimise ja vaba aja veetmise kohti tekib aina juurde.

Pärast treeningut või mõnusat jalutuskäiku saab nautida taluturu värskeid ande või kosutada ennast maitsva suutäiega oma lemmiksöögikohas — ümbruskonnas on mitu kohvikut ning restorani, kust igaüks leiab lemmiku.

Unusta ummikud

Roheline Tallinn pakub mitut logistilist võimalust ühistranspordiga kiirelt ja turvaliselt soovitud sihtkohta jõudmiseks. Liigelda saab nii ratta, rongi kui ka ühistranspordiga. Lähim bussipeatus asub uue kodu läheduses, rongijaam aga lühikese jalutuskäigu või tõukerattasõidu kaugusel. Enam pole vaja linna jõudmiseks istuda iga päev närvesöövates ummikutes, rong viib kesklinna kiirelt ning õigeaegselt. Rongiga saab eemale ka linnakärast – kõigest 40 minutit sõitu ja juba oled Kloogaranna pehmel liival päikest nautimas.

Kesknõmme kodud rajab pikaajalise elukondliku kinnisvara arenduskogemusega ehitusettevõte AS Oma Ehitaja. Aastatega saadud kogemused aitavad kinnisvara- ning projektiarenduses arvestada klientide, meeskonna ja keskkonna huvide ning vajadustega, olenemata kerkiva hoone eripärast või eesmärgist. Seega on kõik projektid detailideni läbi mõeldud, et lisada linnaruumi uusi põnevaid lahendusi, mis on ajas kestvad, funktsionaalsed ning harmoneeruvad ümbrusega.

Broneeri oma unistuste kodu juba täna! Rohkem infot leiad aadressilt https://kesknomme.ee/.

Copy
Tagasi üles