PILDID Pirita palee: Versailles'i väärilise sisuga kodu Maarjamaa pinnal

Kodu.postimees.ee
Copy
Pirita häärber.
Pirita häärber. Foto: KV.EE

Pirita linnaosas müüakse tõeliselt erilist maja, mille sisu on paleevääriline. Kuld, kard, täispuit ja mosaiigid – jah, kõik on siin majas olemas!

Kahekorruseline elamu asub rahulikul kõrvaltänaval, eemal Pirita tee mürast. Peauksest sisse astudes tervitab sind luksuslik koridor, mis viib edasi kaminaga elutuppa ja köök-söögituppa. Lisaks asub esimesel korrusel ka puukerisega saun ja muidugi ka bassein. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Esimesel korrusel asuv saunakompleks on justkui isiklik spaa, kus veedaks kasvõi terve päeva. Mis saaks olla parem, kui saunast otse basseini hüpata! 

Esiku lõpus asuvast täispuittrepist jõuab hoone teisele korrusele, kust leiab kolm magamistuba ja vannitoa. Nende tubade siseviimistluses on kasutatud vaid kõige kallimaid ja kõrgeima kvaliteediga materjale. 

Köök-söögituba.
Köök-söögituba. Foto: KV.EE

Ruutmeetreid on Pirita ühes uhkeimas häärberis kokku 207. Kinnistu, millel hoone asub on 1100 ruutmeetri suurune ja kaunilt haljastatud. Privaatsust lisab hekk, mis hoiab uudishimulikud pilgud aiast eemale. Sumedaid suveõhtuid saab nautida aias olevas grillmajas.

Spaa.
Spaa. Foto: KV.EE
Spaa.
Spaa. Foto: KV.EE

Maja asub ringikujulise tupiktänava lõpus, mis garanteerib vaikse ja rahuliku eksistentsi. Lähedal asub Pirita keskus, supelrand ja kõrgelt hinnatud Padriku elamurajoon. Jalameestele rõõmuks asub bussipeatus häärberist kõigest kiviviske kaugusel.

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb uhke kodu eest välja käia 499 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles