OSALE KA! ⟩ Tallinna kesklinnas tuleb jõulukaunistuste konkurss

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Konkurss algab esimesel advendil.
Konkurss algab esimesel advendil. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Kesklinna valitsus kutsub ettevõtjaid, ühendusi ja elanikke kaunistama advendiaja alguseks aknaid, uksi ja fassaade, et luua jõulumeeleolu ja ühtlasi konkureerida auhindadele.

«Otsustasime meie iga-aastast jõuluakende konkurssi laiendada ja kutsuda ettevõtjate kõrval konkursil osalema ka linnaosa elanikke. Ning miks ei võiks lisaks akendele olla kaunistatud ka hoonete fassaadid ja sissepääsud? Eesmärk on, et linn oleks pühadeks võimalikult ilus ja pidulik ning siinsed elanikud ja ettevõtjad saaksid ise pühademeeleolu luua,» selgitas Kesklinna vanem Monika Haukanõmm ettevõtmist.

Kesklinna kaunistamise võistlus algab esimese advendiga 29. novembrist ja lõpeb 31. detsembril. Kõik konkursil osaleda soovijad saavad endast märku anda kuni 17. detsembrini Kesklinna valitsuse Facebooki lehel või e-kirjaga aadressil kesklinn@tallinnlv.ee, saates foto oma jõulukujundusest. 

Kauneimad kujundused selgitatakse rahvahääletusel ja kuulutatakse välja pärast aastavahetust. Esikolmikut tunnustab Kesklinna valitsus soliidsete rahapreemiatega. Ühtlasi on kavas välja anda eripreemia taaskasutuse ja väärikat traditsiooni hoidva lahenduse eest.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles