Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

ÜHEOTSAPILET KÕHUHÄDADENI Levinud meetod lihatoodete sulatamiseks võib tervist rikkuda

Copy
Teadlased ei soovita liha mikrolaineahjus üles sulatada.
Teadlased ei soovita liha mikrolaineahjus üles sulatada. Foto: Shutterstock

Palavalt armastatud mikrolaineahi ei ole sugugi nii hea abimees, kui algul arvatud. 

Selgub, et lihatoodete ülessulatamine mikrolaineahjus garanteerib meile üheotsapileti toidumürgituseni. Šoti Abertay ülikooli professor Costas Stathopoulos selgitas väljaandele housebeautiful.co.uk, et kõige tähtsam on jälgida pakendil olevat juhendit.

Teadlase sõnul on toiduhügieeni seisukohalt kõige mõttekam lihatükid külmikus üles sulatada. Külmkapi jahe keskkond takistab bakteritel paljunemast ja su toitu rikkumast. 

Märksõnad

Tagasi üles