:format(webp)/nginx/o/2020/11/27/13499513t1ha401.jpg)
Töönädala esimesel päeval soovitame sulle toidublogija Tuuli Mathiseni tomatist läätsesupi retsepti.
Töönädala esimesel päeval soovitame sulle toidublogija Tuuli Mathiseni tomatist läätsesupi retsepti.
Vaja läheb:
Valmistamine:
Kuumuta potis keskmisel kuumusel õli ja hauta sibulat, porrut, rohelist sibulat, küüslauku ja riivitud porgandit vaiksel kuumusel mõned minutid. Lisa köögiviljadele vürtsid ja hauta, kuni vürtsid muutuvad aromaatseks. Lisa siis puljong, läätsed ja purustatud tomatid. Kuumuta keemiseni ja keeda vaiksel tulel ca 20 minutit, kuni köögiviljad ja läätsed on pehmed ja supp pisut paksenenud. Soovi korral võid supi ka osaliselt püreestada, nii jääb leem eriti tummine ja mõnus. Serveerides võid peale puistata värsket koriandrit, peterselli või muid ürte.
Head isu!