Kadriorgu kerkib ülejärgmise aasta kevadeks kaks mereäärset luksuselamut

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Kinnisvara
Kinnisvara Foto: Metro Capital

Metro Capitalil on kavas Kadriorgu mereäärsesse Kiikri elamurajooni ehitada veel kaks eksklusiivset korterelamut. Hooned rajatakse kvartali mereäärseimale krundile ja projekt tähistab Eesti ühe mahukaima elamukvartali investeeringu viimast etappi.

Kiikri 6 aadressile kavandatavad kaks efektse arhitektuuriga viiekorruselist eluhoonet on jätk samas kvartalis paiknevatele Kiikri Residentsidele.

Kinnisvaraarendaja Metro Capital juhi Ain Kivisaare sõnul algas ehitus novembris ja esimene maja valmib 2022. aasta kevadel. 

Kokku valmib 86 korterit ja neli äripinda. Korterid on ühe- kuni viietoalised. Ülemistel korrustel asuvad avarate terrassidega eksklusiivsed penthouse-tüüpi kodud. Majad teeb eriliseks see, et iga korteriomanik saab oma korteri algusest lõpuni oma eelistuse järgi rätsepatööna kujundada. Näiteks võib baaspaketile lisaks valida kardinakarniisid ja lisavalguslahenduse, jahutuse ja nutika kodu süsteemi. Osadele terrassidele on võimalik paigaldada ka välimullivannid. Siseviimistluslahenduse saab valida nelja erineva paketi hulgast.

Hoonete arendamisel lähtutakse keskkonnasõbralikust mõtteviisist. Eesmärk on luua võimalikult ökonoomse energiatarbimise ja väga hea sisekliimaga kodud. Näiteks on korterites tarbimispõhise arvestusega küttesüsteem, tänu millele maksab iga koduomanik enda kasutatud kütte eest.

Majade arhitektuuri kontseptsioon lähtub meretemaatikast ja selle on loonud PIN Arhitektid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles