TOP10 ⟩ Vaata, milliste uute kodude vastu on tänavu kõige suurem huvi olnud

Kodu.postimees.ee
Copy
Manhattani stiilis Torn uusarendus.
Manhattani stiilis Torn uusarendus. Foto: City24

Kinnisvaraportaal City24.ee reastas lõppeva aasta kõige populaarsemad uusarendused ehk uued kodud, mille vastu portaali külastajad on üles näidanud kõige suuremat huvi.

Kalaranna Kvartal

Kalaranna Kvartal.
Kalaranna Kvartal. Foto: City24

Kalaranna Kvartal asub Tallinna südalinna eksklusiivseima kinnistu merepiiril ning selle vahetusse lähedusse jäävad Linnahall, Kultuurikilomeeter, südalinna armastatud vaatamisväärsused ja restoranid. Mis aga olulisim – Kalaranna Kvartal külgneb loodusliku rannikuribaga, mis osana avalikust ruumist, jääb avatuks kõigile.

Vaata rohkem siit.

Väike Tallinn

Väike Tallinn.
Väike Tallinn. Foto: City24

Tallinn ei ole pisike, aga nende kodude puhul on saadud inspiratsiooni nii Tallinnast kui ka väikelinnast. Sellest ka nimi – Väike Tallinn. Uusarenduse kodud on kaasaegsed, kõrgete akende ja veelgi kõrgemate lagedega.

Vaata rohkem siit.

Torn

Torn.
Torn. Foto: City24

Torni välis- ja sisearhitektuur on inspireeritud New Yorgi pilvelõhkujatest. Hoonel on liigendatud arhitektuur, kõrgema 20-korruselise osa kahel küljel on kaks madalamat osa: üks 7-korruseline ning üks 5-korruseline,mille terrassialad pakuvad lisaks hunnitule vaatele võimalust pere või sõprade seltsis vabas õhus mõnusalt aega veeta. 6. korrusele on lisaks loodud ka klubiruum, mida majaelanikud saavad kasutada erinevate ürituste korraldamiseks, olgu selleks sünnipäevad, filmi- või spordiõhtu sõprade ja pere seltsis.

Vaata rohkem siit.

Kalevi Panorama Residence

Kalevi Panorama.
Kalevi Panorama. Foto: City24

Kalevi Panorama Residence on kaasaegne arhitektuurne tervik, mis koosneb kolmest 14-korruselisest korterelamust mis asub Tallinna kesklinnas. Uusarendust iseloomustab väärikas ilme, imelised panoraamvaated Tallinna linnale. 

Vaata rohkem siit.

Haven Kakumäe

Haven Kakumäe.
Haven Kakumäe. Foto: City24

Haven Kakumäe luksuslikke residentse iseloomustavad tõeliselt avarad planeeringud ning maaliliselt kaunid merevaated. Eksklusiivseid kortereid ilmestavad kõrged laed ja uksed, panoraamaknad, suured magamistoad walk-in garderoobidega ning möbleeritud vannitoad sauna ja eraldiseisva vanniga.

Vaata rohkem siit.

Uus-Mustamäe

Uus-Mustamäe.
Uus-Mustamäe. Foto: City24

Uus-Mustamäe, kus valmib seitsme aasta jooksul kokku 750 uut korterit, saab olema kaasaegseim terviklik elupiirkond Mustamäel. Esimesena valminud Aiandi 5 kodud tervitasid uusi elanikke 2020. a sügisel. Järgmisena valmivad Uus-Mustamäel 2021. a sügisel uued Aiandi 8 kodud ning 2022. a sügisel Aiandi 7 kodud.

Vaata rohkem siit.

Lõvirahu Pargikodud

Lõvirahu Pargikodud.
Lõvirahu Pargikodud. Foto: City24

2019. aasta sügisel valmisid Kristiines, kaunilt rohelise Löwenruh’ looduspargi veerel, Lõvirahu elamurajooni esimesed kodud. Teise etapi kodudesse on võimalik elama asuda juba 2021.aasta alguses. Moodsatesse majadesse ehitatakse kvaliteetse siseviimistlusega 1–5-toalised kodud. Hoonetest ei puudu ka soojad maa-alused parkimiskohad ega parajalt avarad ja signalisatsiooniga panipaigad spordivarustuse hoiustamiseks.

Vaata rohkem siit.

Ratsuri Majad

Ratsuri Majad.
Ratsuri Majad. Foto: City24

Ratsuri Majad projekt koosneb kahest hoonest kuhu tulevad läbimõeldud 1–4-toalised korterid, kus tunned end nagu eramajas. Uusarendus hõlmab 1915. aastal ehitatud tallihoonet, mis kuulub Tondi tänava ääres paiknevate kasarmuhoonete arhitektuuriansamblisse ning mille uus hoonestus pakatab modernsest uus-hollandi stiilist. Tallihoone kõik kandeseinad säilitatakse olemasolevas mahus. Tallihoone ja juurdeehitus on projekteeritud vastavalt muinsuskaitse eritingimustele. 

Vaata rohkem siit.

Cityzen

Cityzen.
Cityzen. Foto: City24

Modernne disain, kvaliteetsed materjalid ja mugava planeeringuga 1–5-toalised korterid sulanduvad erksasse linnakeskkonda. Klaasitud rõdud avardavad uusi väljavaateid. Sisekujunduses domineerivad elegantsed jooned ja sumedad tonaalsused, millega harmoneeruvad rohelus, puit ja looduslik kivi.

Vaata rohkem siit.

Klaussoni Kommivabrik

Klaussoni Kommivabrik.
Klaussoni Kommivabrik. Foto: City24

Klaussoni Kommivabrik on hele ja avar skandinaavialike mõjutustega uusarendus Kalamaja magusaimas asukohas, ümbritsetud merest, vanalinnast ja Kultuurikatla melust. Rudolf Klaussoni kommivabriku alal rekonstrueeritakse 1904. aastast pärinev miljööväärtuslik paekivist tänavamaja ja sellega külgnev hoovimaja.

Vaata rohkem siit.

Copy
Tagasi üles