Viis kohta kodus, mida oled unustanud korrastada

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Meie kodudes on väikeseid kohti, mille korrastamisele me igapäevaselt tähelepanu ei pööra. Märkamata jäänud kohad võivad ajapikku muutuda räpaseks ja hiljem võib olla nende korrastamine palju ebameeldivam ja rohkem aega nõuda. 

Puhastusvahendite kapp

Kui elate väikeses majapidamises, panete tõenäoliselt kõik oma puhastusvahendid köögikapi alla. Aja jooksul võib prügikottide taha koguneda palju ebavajalikke tühje ja aegunud pudeleid, mida saab ära visata. Kuna valamu all olev hoiuruum on üsna väike, soovitatakse puhastusvahendeid hoida eraldi ruumis. Samuti peaks iga teatud aja tagant vaatama üle nende kehtivuse ja vananenud tooted ära viskama.

Meikimise vahendid

Enamik meist on näinud, kuidas 2020. aasta on meigirutiini drastiliselt muutnud. Isegi kui eelistate rohkem naturaalselt ilu, võiksite sagedamini üle vaadata oma meigikoti sisu. Visake ära ebavajalikud ja aegunud tooted, mida te enam ei kasuta või ei vaja. Pärast seda, kui olete need likvideerinud, tunnete ennast kindlasti paremini.

Öökapp

Sissekolimise päeval on meil parimad kavatsused hoida kõik puhtana. Aja jooksul muutub öökapi sisemus tõenäoliselt rämpsusahtliks. Võtke mõni minut selle tühjendamiseks, visake ära kõik ebavajalik ning säilitage ruum ainult vajalikele asjadele. Mahutage oma öökappi silmamask, huulepalsam, telefonilaadija ja kõrvaklappide komplekt. Ülejäänud asju, mida te enne magama minekut ei kasuta, pole vaja öökappi panna.

Ehtekarp

Võtke mõni minut oma kaelakeede lahtiharutamiseks, asetage kõrvarõngad tagasi vastavatesse hoidikutesse ja kõik katkised esemed prügikasti. Ehted, mida te enam ei vaja, saate hõlpsasti ära annetada või maha müüa, sest kindlasti leidub keegi teine, kes neid armastab ja kanda soovib. Pärast ehtekarbi korrastamist ja organiseerimist säästate kodust väljaminekuks ehteid valides kindlasti rohkem aega.

Külmkapp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles