Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Lihtne nipp, kuidas kõvaks läinud fariinsuhkrut kiiresti pehmendada

Copy
Pruun suhkur, pilt on illustreeriv.
Pruun suhkur, pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ka kõige hoolikamad säilitajad võivad ühel hetkel avastada, et pehme pruuni suhkru asemel vaatab topsist või purgist vastu hoopiski kivikõva tükk. Kuidas fariinsuhkur aga ilma aega raiskamata uuesti oma algsesse olekusse tagasi saada?

Internet on täis erinevaid meetodeid, mille abil fariinsuhkrut pehmendada ning kuigi need kõik toimivad kuni mingi piirini, siis võivad nad võtta oodatust palju kauem aega. Seega selle asemel, et üritada oma kõva suhkrutükki pooliku õuna, saiaviilu või hoopiski ahju pistmise toel turgutada, kasuta järgnevat kaht meetodit, mis aitavad su hädast välja igal juhul ning lisaks ka kiiresti.

Tagasi üles