Kolmelapseline Viljandimaa pere sai tasuta neljatoalise korteri (1)

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee vanemtoimetaja
Copy
Lumesadu Viljandis.
Lumesadu Viljandis. Foto: Marko Saarm / Sakala

2020. aasta jääb helgena meelde ühele Viljandimaa perele, kes saab õige pea neljatoalise korteri omanikuks. Ja seda tasuta. Korter kuulus kevadel meie seast lahkunud Mustla kooliõpetajale, kes soovis Viljandi valla abiga kinkida korteri lähikonnas elavale väikeste lastega perele, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Suislepas üsna kitsukeses kahetoalises korteris elavad elukaaslased Tanel ja Sille ning nende kolm last käisid teisipäeval Mustlas kingituseks saadud korterit üle vaatamas.

«See tuli üsnagi ootamatult ja samas oli ehmatav, et appi, mis nüüd saab. Seda kõike oli korraga palju, aga samas seda seedides oli ikkagi rõõm,» rääkis pereisa Tanel Tomson.

Korteri endine omanik, õpetaja Aino Kübar määras testamenditäitjaks Viljandi vallavalitsuse, kellel tuli endise Tarvastu valla maadelt leida lapsi armastav noor pere.

Viljandi abivallavanem Irma Väre ütles, et oli ise alguses kahevahel, sest kahtles, kas sobiv pere leitakse. «Aga pean tunnistama, et pere on selline mõnus, tagasihoidlik, keda tuli isegi veenda konkursil osalema,» lausus ta.

Neljatoaline korter saab Taneli ja Sille perele olema õdus peatuspaik kuni praegu 9-aastane Isabella, seitsmene Dominic ja kahene Hanna Laurel koolis käivad. Esimesel võimalusel kolitakse maamajja, mis osteti kolm aastat tagasi, kuid mille kordategemiseks võib kuluda veel aastaid.

Loe rohkem ERR-i uudisteportaalist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles