Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

KAS TEADSID Oluline samm, mida ei tohiks mikrolaineahju kasutades kahe silma vahele jätta

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Tuleb välja, et paljud inimesed jätavad mikrolaineahju kasutades ühe olulise sammu vahele, rikkudes seeläbi soojendatava eine ning mõningatel juhtudel ka oma tervise.

Mikrolaineahi on tänapäeval peaaegu kõigis majapidamistes ning enamjaolt kasutatakse seda toidu soojendamiseks või sulatamiseks.

Toidu mikrolaineahjus soojendamine on teadlaste sõnul mitmeastmeline protsess, milles ei tohiks järeleandmisi teha, vahendab today.com. Sestap soovitavadki nad sooja pandud toitu vahepeal segada, et kuumus ühtlaselt laiali kanduks. Kui soojendad näiteks eelmise päeva toitu või poolfabrikaate, tuleb mikrolaineahi lihtsalt korraks pausile panna, toit ära segada ja jätkata kuumutamisega. Vastasel juhul on toit kuum ainult pealt ja alt jääb see külmaks.

Tagasi üles