PILT SELGEKS ⟩ Miks palgata professionaalne kolimisteenus?

Andres Eelmaa
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Olete leidnud ideaalse koha elamiseks, sõlminud ostulepingu ja tasunud sissemakse. Nüüd see osa, mida paljud meist kardavad – tuleb pakkida asjad ja välja kolida. Kas teha seda ise või oleks mõistlikum palgata professionaalne kolimisteenus?

Kolimise puhul asjade kokku- ja lahtipakkimine on tegevus, mis tekitab stressi ja tahtmist sellest mööda hiilida. Et oleks võimalik kulutada aega muude kolimisega seotud tegevuste peale, peaksite mõtlema professionaalse kolimisteenuse peale.

Millal mõelda professionaalse kolimisteenuse palkamisele?

  • Mõelge oma ajaplaneerimisele. Kui teil on elus kiire ja aega napib, võib professionaalse kolimisfirma palkamine vähendada stressi ja lasta keskenduda muudele kolimisega seoses tekkivatele probleemidele.
     
  • ​Enne kolimist mõelge täpselt läbi aeg, millal on kõige parem kolida. Kevadel ja suvel võib kolimisteenuse saamine olla raske. Sellepärast broneerige vähemalt kuu aega enne kolima asumist kolimisteenus, kui tahate vältida ise suurte kastide tassimist.
     
  • Suurte esemete, nagu näiteks diivanite, voodite, külmkappide ja telerite teisaldamine võib olla keeruline. Kui planeerite kolida ja teil pole sõpru, kes aitaksid raskeid esemeid vedada, on kolimisteenuse palkamine kõige parem otsus.
     
  • Kolimisfirmade kasutamise suur eelis on see, et neil on käepärast erinevaid lisavarustusi kolimise mugavamaks muutmisel. Näiteks teip ja mullikile, kui peate viimasel minutil kaste kinnitama või õrnu esemeid transportimiseks sisse pakkima. Tavaliselt on nende lisamaterjalide maksumus kolimisteenuse hinnas.
     
  • Mõelge ilmale – kas viitsite kaste veoauto peale tassida, kui väljas sajab vihma ja maas on jää või lumi? Kui see ei tundu ahvatlev, on see üks põhjus kolimisteenuse palkamiseks.
  • Mõelge oma organiseerimisoskuse peale. Kui teid hirmutab mõte kõikides ruumides esemed kokku pakkida või mõelda, mitu kasti läheb täpselt kolimiseks vaja, siis kolimisteenuse palkamine on kõige targem otsus. Sellisel juhul on tark mõelda ettevõtte peale, mis pakub lisaks kolimisteenusele ka pakkimisteenust. Sellisel juhul ei pea te muretsema oma esemete kokku- ja hiljem lahtipakkimise peale.
     
  • Parim osa kolimisteenuse palkamisel on see, et saate ise valida, milliseid teenuseid täpselt vajate. Kui vajate kedagi suurte esemete ja kastide tõstmiseks, siis on kolimisfirmad kõige parem lahendus.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles