Pereema jagab nippi, kuidas avokaadot küpsetada

Andres Eelmaa
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Hommikusööki valmistades võime sattuda probleemi otsa, kus soovime süüa avokaadot, kuid see on liiga kõva. Kuidas avokaado kiiresti ära küpsetada ja hommikusöögi kõrvale nautida?

Hommikud on tihti kiired ja sellepärast ei pruugi me jõuda valmistada toitvat hommikusööki, mis meid päeva alguses tugevana hoiaks. Austraalias elav pereema on paljastanud nipi, kuidas vaid 10 minutiga avokaadot valmistada. See lahendab probleemi jäädavalt.

Nipp seisneb selles, et avokaado tuleb mässida fooliumpaberi sisse. Seejärel tuleb see panna 10 minutiks fritüüri või mikrolaineahju. Järgmiseks tuleb vili panna paariks minutiks külmkappi seisma. See muudab avokaado tekstuuri ja maitset. Peale seda on avokaadovili pehme ja selle sisemus tuleb kergesti välja. Sama tehnikat võite kasutada näiteks banaanidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles