ÄRA NII TEE ⟩ 8 nüanssi, mis võivad su kodust lohaka mulje jätta

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ümbritsevaga harjunud inimesed ei pane tihtipeale tähelegi, millise korralageduse keskel nad tegelikult elavad.

Juhtmed-kaablid

Ära lase inetutel juhtmetel jalus olla, vaid peida need ära. Kui võimalus juhtmete peitmiseks puudub, leia sobiv alternatiiv, mille abil juhtmed esteetiliselt silmapaistvamaks muuta.

Tohuvabohu seintel

Liiga palju fotosid ja seinamaale võivad aja jooksul kurnavaks muutuda. Silmad vajavad ka veidi puhkust ning kui sa seda neile kodus võimaldada ei saa, kus siis veel?

Mittevajalikud külmkapimagnetid

Sedelitest ning magnetitest tulvil külmkapp on kindlasti pilgupüüdjaks – iseasi loomulikult, millise esmamulje see teistele jätta võib.

Maas vedelevad mänguasjad

Mudilastele tuleb juba maast madalast korrapidamist õpetada. Leia nende mänguasjadele sobiv hoiukoht, kuhu lapsed saaksid mängimise järel lelud panna. Nii sütitad lastes korrahoidmise leegi ning hoiad ka majapidamise korras, soovitab redesign4more.com.

Musta pesu hunnikud

Musta pesu hunnikud siin, puhta pesu hunnikud seal. Proovi enne uut pesukorda juba pestud esemed korralikult kappi ära panna – niiviisi säästad oluliselt rohkem ruumi ning ka üldpilt kodusest majapidamisest on selle võrra viisakam. 

Musti nõusid täis valamu

Haisvaid musti nõusid täis kraanikausist on raske mööda vaadata. Kodu tundub tänu neile hooletusse jäetuna, seda ka siis, kui ülejäänud ruumid on enam-vähem korras.

Paberist lambivarjud

Paberist lambikuplid ei ole esteetiliselt kuigi nauditavad ega ka praktilised. Ära lepi ajale jalgu jäänud vanaga ning kuluta paar eurot rohkem mõne kvaliteetsema lambi peale.

Tegemata voodi

Hommikul tegemata jäetud ase annab aimu pererahva laiskusest. Teadlaste sõnul on see pigem hea uudis: voodi tegemata jätmine annab voodipesule rohkem kuivamisaega, mis omakorda välistab tolmulestade edasise tegevuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles