Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

RETSEPT Suussulav pähkli-šokolaadimaius, milleks vajad vaid kolme koostisosa

Copy
Šokolaadi-pähklimaius torrone. Pilt on illustreeriv.
Šokolaadi-pähklimaius torrone. Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Täna jagame retsepti, mille aluseks on traditsiooniline Itaalia pühademaius torrone. Kui tavaliselt tehakse seda mee, suhkru, munavalgete ja teiste lisaainetega, siis see versioon on veidi lihtsustatud, ent jätkuvalt oivalise maitsega teisend klassikalisest retseptist.

Kõik šokohoolikud juubeldage! Selle maiuse valmistamiseks läheb tarvis vaid kolme koostisosa, kuid maitse on sellest hoolimata äärmiselt rikkalik. Vajaminevad asjad võivad sul juba sahvris ootel olla, sest tegemist on toiduainetega, mis üleilmselt armastatud.

Tagasi üles