:format(webp)/nginx/o/2021/03/17/13683109t1h330d.jpg)
Mõnikord on lihtsalt nii kiire päev, et ei jõua maha istuda ja midagi korralikku süüa. Teinekord on aga kõht just täpselt nii tühi, et midagi sooviks, aga mitte tervet toidukorda. Sellistel hetkedel on hea suhu pista proteiinipall.
Mõnikord on lihtsalt nii kiire päev, et ei jõua maha istuda ja midagi korralikku süüa. Teinekord on aga kõht just täpselt nii tühi, et midagi sooviks, aga mitte tervet toidukorda. Sellistel hetkedel on hea suhu pista proteiinipall.
Täna jagame teiega proteiinist ehk maakeeli valkudest tulvil ampsukeste retsepti, mida on kiire valmistada - läheb kõigest pool tundi ning enamik sellest ajast peavad need külmikus seisma! Suhu pistmisel täidavad need aga korralikult kõhtu ning sina pead järgmise suurema toidukorrani ilusti vastu.
Lisaks on retsept ka väga hästi kohaldatav erinevate maitse- või toidueelistuste järgimiseks, kirjutab thekitchn. Nii võid vahetada šokolaaditükikesed näiteks kookoshelveste või mee datlisiirupi vastu. Vaata, mis sul sahvris juba olemas ning katseta!
Vaja läheb:
Valmistamine:
Säilitamine:
Valgurikkaid pallikesi tuleb säilitada õhukindlas anumas ning külmkapis - nõnda püsivad need kõlblikena kuni kaks nädalat. Pallid võib ka kuni kolmeks kuuks sügavkülmutada.