Fahle Pargi galeriitänav täieneb mitme põneva söögikohaga

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee vanemtoimetaja
Copy
Fahle Pargi galeriitänav.
Fahle Pargi galeriitänav. Foto: Fausto Capital

Tallinn saab peagi juurde uue erilise toidutänava modernse ärikvartali Fahle Pargi südames. Ajalooliste paekiviseintega ja klaaskatusega galeriitänav hakkab lisaks eksootilisele haljastusele ja kaladega veesilmadele linnarahvast rõõmustama ka suurepäraste maitseelamustega. 

Suve hakul tuleb galeriitänavale rikkalik kohvikute ja restoranide valik. Neist võimsaim 700-ruutmeetrine Argentiina restoran plaanib uksi avada 2021. aasta juunis. Tänav peidab endas ka mõnusaid kohvikuid Caffeine ja Manoly kohvituba ning kokteilibaari. Koha võtavad sisse ka väike sušikohvik, taimetoidurestoran või bistroo. 

Uus ja eriline koht on valmis startima kohe piirangute kadudes ja ettevalmistused selleks on täies hoos.
Uus ja eriline koht on valmis startima kohe piirangute kadudes ja ettevalmistused selleks on täies hoos. Foto: Fausto Capital

Fahle Pargi müügijuhi Einar Niine sõnul tuuakse uuele toidutänavale kokku võimalikult eripäraseid toitlustajad, midagi igale maitsele. Suvel laiendatakse tegevust ka õuealale, kuhu on oodatud tänavatoidu pakkujad ning toidufestivalid ja muud sündmused.

«Soovime Fahle Parki arendada tervikliku linnaruumina, et lisaks büroodele oleks siin koht ka kultuurile, suurepärastele toiduelamustele, spordile ja kõigele muule vajalikule,» sõnas Niin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles