:format(webp)/nginx/o/2021/03/31/13706033t1hfcb2.jpg)
Ülestõusmispühade ajal on tavaks teha erinevaid toite munadest ja kohupiimast. Oled sa aga proovinud täiesti taimset juustukooki, pashat või «munamääret»?
Ülestõusmispühade ajal on tavaks teha erinevaid toite munadest ja kohupiimast. Oled sa aga proovinud täiesti taimset juustukooki, pashat või «munamääret»?
Nendes toitudes kohtuvad kõige paremal kujul vana ja uus: tuttavlikud ja nostalgilised maitsed, aga uuenduslikus, imemaitsvas kuues.
Taimne Teisipäev jagab kolme retsepti, mille abil katta tänavune ülestõusmispühade laud taimselt, tervislikult ja imemaitsvalt.
1. Tofu-juustukook
Kevadisele pühadelauale sobib imehästi see kerge, õhuline ja keelt alla viiv toorjuustukoogi taimne versioon.
Vaja läheb:
Koogipõhi:
Tofumass:
Marjakaste:
Valmistamine:
2. Taimne pasha
Kevadpühade laual on ikka tavaliselt ka pasha. Naudi see aasta hoopis maitsvat pashat taimses versioonis.
Vaja läheb:
Tofukreemiks:
Pashakreemiks:
Valmistamine:
3. Taimne «munavõi»
Tavalise munavõi asemel lase end positiivselt üllatada hoopis selle taimsel versioonil.
Vaja läheb:
Valmistamine: