:format(webp)/nginx/o/2021/04/04/13712124t1h0af9.jpg)
Soojade ilmade saabumisega soovivad paljud inimesed süüa kergemat toitu ning jahedusse sobivad tummised road ei paku kevadpäikese käes enam nii väga pinget. Lisaks mõtlevad nii mõnedki juba suvise rannavormi saavutamise poole.
Soojade ilmade saabumisega soovivad paljud inimesed süüa kergemat toitu ning jahedusse sobivad tummised road ei paku kevadpäikese käes enam nii väga pinget. Lisaks mõtlevad nii mõnedki juba suvise rannavormi saavutamise poole.
Täna jagame teiega personaaltreener Rauno Rikbergi kanakotlettide retsepti, mis on mehe sõnul väga sobilikud just selleks, et rannakeha vormimisega peale talve algust teha. Treener soovitab just kanafileest valmistatud hakkliha, kuna see on väherasvane ja koosneb puhtast lihast.
«Kurkum annab linnulihale isuäratava kuldpruuni jume ning kodujuust ja suvikõrvits muudavad kotletid veelgi mahlasemaks ja ka ülimalt toitvaks,» kommenteerib Rikberg ka teiste koostisosade valiku tagamaid.
Vaja läheb:
Valmistamine: