Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

8 nippi, et taldrikutäis näeks välja kui professionaali kätetöö

Isuäratavalt serveeritud spagetid.
Isuäratavalt serveeritud spagetid. Foto: Shutterstock

Kui oled kokandussaateid vaadates salamisi õhanud ja soovinud, et oskaksid sama kauneid taldrikutäisi valmistada, on alljärgnevad juhised just sinu jaoks. Natuke aega harjutamiseks ning alljärgnevate lihtsate nippide ja vahenditega oskad peagi ka ise mängleva kergusega isutekitavaid Instagrami-väärilisi serveeringuid luua.

Taldrik toidule on nagu raam maalile

Suurus on oluline! Taldriku suurus oleneb serveeritavast toidust, püüa jälgida, et taldrikut liigselt üle ei kuhjaks. Samas pole hea ka liiga palju tühja pinda. Mõõdukus on heaks märksõnaks, millest siinkohal juhinduda.

Tagasi üles