Paljude inimeste ahjupottide ja -vormide kogu täieneb suhteliselt juhuslikult. Mõni toode soolaleivakingituseks, teise pärandasid ema ja isa, kolmanda ostsid ühe konkreetse retsepti jaoks ja neljas, kust see veel siia ilmus?
Tellijale
KÖÖGINIPP ⟩ Klaasist versus metallist ahjupannid - kumba eelistada ning miks?
Köögikappi kiigates leiadki tõenäoliselt eest erinevates suurustes klaasist ning metallist panne, mis küpsetamiseks mõeldud, sekka ka mõne keraamilise või siis silikoonist vormi.
Aga kas teadsid, et küpsetamise juures omab anuma materjal vägagi suurt rolli selles, kuidas selles valmistatav roog välja kukub? Enamikel tõsisematel või lausa proffessionaalsetel toiduvalmistajatel on aga "klaas versus metall" dilemmas oma kindel eelistus.