Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

Väga hea nipp, kuidas lõikelaud bakteritest puhas hoida

Pilt on illustratiivne. FOTO: Pexels / CC0 Licence

Selgub, et veest ja nõudepesuvahendist ei piisa, et lõikelaual pesitsevad bakterid hävitada.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Lõikelaud võib korraliku puhastuseta muutuda ristsaastumise koldeks. Bakterid ühelt või teiselt toiduainelt segunevad ning võivad ka kuumtöötlemise korral kõhuhädasid põhjustada, vahendab housebeautiful.com.

Kui oled näiteks toorest kala või liha lõiganud ning soovid järgmisena juurvilju hakkida, on soovitatav lõikelaud valgendiga puhtaks teha ning alles seejärel oma toiminguid jätkata. 

Tagasi üles
Back