![Artikli foto](http://f11.pmo.ee/cQEHGLbZFCQ03dm5jGu1FAdtvq4=/1442x0/filters:focal(642x2030:2157x2853):format(webp)/nginx/o/2021/04/19/13735099t1h91e7.jpg)
Nädala alguse retseptisoovitus on üks eestlaste suuri lemmikuid - klassikaline frikadellisupp. Seda saab aga valmistada ka tavapärasest tervislikumalt ning seejuures ka maitsvamalt.
Nädala alguse retseptisoovitus on üks eestlaste suuri lemmikuid - klassikaline frikadellisupp. Seda saab aga valmistada ka tavapärasest tervislikumalt ning seejuures ka maitsvamalt.
Toitumisnõustaja Teedel Teder soovitab supi valmistamisele läheneda rohkete värskete viljade ning kanalihaga. «Selles supis on üheskoos suurepärased maitsed, märkimisväärne kogus köögivilju ning seedimisele kerge kanaliha, mille tulemusena võiks öelda, et on sündinud frikadellisupp 2.0,» kommenteerib Teele.
Vaja läheb:
Frikadellide jaoks
Supi jaoks
Valmistamine:
Retsepti ja foto autor: Britt Paju