Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kasulik nipp: kuidas juusturiiv vaevatult puhtaks saada

Riivitud Cheddari juuust. Foto illustratiivne
Riivitud Cheddari juuust. Foto illustratiivne Foto: Shutterstock

Kes ei armastaks juustu enam-vähem igale soolasele toidule juurde lisada? See täiustab iga pastarooga ja risotot, pirukatest rääkimata. Vaid väike lisavaev riivimise kujul. Kuigi juusturiivi on väga käepärane kasutada, ei viitsi me seda sageli kapist väljagi võtta, sest selle puhastamine on tõeliselt tüütu.

Kõik need sajad pisikesed augukesed – toiduosakesed lihtsalt kleepuvad sinna kinni, muutes puhastamise võimatuks. Nõudepesumasin ei eemalda neid samuti piisavalt hästi. Unusta see probleem, enam see sulle peavalu ei tekita. 

Kõik, mida sa vajad, on viiluke sidrunit. 

Märksõnad

Tagasi üles