Põhja-Itaaliast maailmavallutajaks saanud Aperol Spritz on end sisse seadnud ka eestlaste südames. Mõnusat tooni jook seostub päikese ja suvega ning seda saab kerge vaevaga ka kodus valmistada.
VALMISTA ISE ⟩ Ülipopulaarne suvejook Aperol Spritz
Aperol Spritzi sünnilugu lennutab meid Veneetsiasse, kus see jook Saksa turistide seas juba 1950-ndatel populaarseks sai. Kuigi kõik armastasid ja armastavad tänini Itaalia veine, otsustati vahelduse mõttes klaasi sisse midagi kihisevat valada, kirjutab MTV Uutiset.
Vahuveinikokteili valmistamiseks läheb vaja:
Aperoli aperatiiv
Prosecco (või mõnda muud kuiva vahuveini)
mullivett
jääkuubikuid
apelsiniviilud
Valmistamine:
Võta suur klaas, mille põhja pane palju jääd. Täida pool klaasi Aperoliga ja ülejäänud pool Proseccoga. Lõpuks kalla juurde natuke mullivett ja lisa kaunistuseks õhukesed sidruniviilud.
Head nautimist ja jaga retsepti ka sõpradele!