:format(webp)/nginx/o/2021/05/28/13808464t1h938d.jpg)
Rabarberipirukas on klassika, mis ei vaja tutvustamist. Alt leiad maailma lihtsaima retsepti, milles võid vabalt kasutada poest ostetud muretaigent.
Rabarberipirukas on klassika, mis ei vaja tutvustamist. Alt leiad maailma lihtsaima retsepti, milles võid vabalt kasutada poest ostetud muretaigent.
Koostisosad:
1 pakk magusat muretaigent
6-7 rabarberivart
200 grammi hapukoort
2 muna
1 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
1 tl kaneeli
Valmistamine:
Suru tainas vormi põhja ja külgedele ning aseta natukeseks ajaks külmkappi. Koori ja tükelda rabarber õhukesteks viiludeks. Sega ülejäänud koostisosad omavahel.
Puista viilutatud rabarber taignale ja kalla hapukoore-muna, suhkruseguga üle, kirjutab MTV Uutiset.
Küpseta pirukat 200 kraadi juures 25-30 minutit, kuni pirukas on pealt kuldpruun. Serveeri jäätise või vaniljekastmega.
Head isu!