FOTOD ⟩ IKEA ja Sonos lõid disainkõlarite kollektsiooni

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
SYMFONISK kollektsiooni kuulub WiFi-kõlariga riiulikõlar ja pildiraam.
SYMFONISK kollektsiooni kuulub WiFi-kõlariga riiulikõlar ja pildiraam. Foto: Ikea

IKEA ja maailma juhtiv kõlaritootja Sonos lõid koostöös disainkõlarite kollektsiooni SYMFONISK, mis hägustab kunsti ja muusika piire. Kollektsioon jõuab IKEA Eesti e-poodi müügile juuli keskpaigas.

SYMFONISK kollektsiooni kuulub WiFi-kõlariga riiulikõlar ja pildiraam. Pildiraam-kõlariga tuleb kaasa valik vahetatavaid esipaneele, pakkumaks kodusesse interjööri mõnusat vaheldust ning muutes kõlari sobitamise interjööri lihtsaks. «Uudsed kõlarid ühendavad meisterlikult tõeliselt kvaliteetse heli ja suurepärase disaini, muutes koduse interjööri veelgi täiuslikumaks,» lausus IKEA tootearendaja Stjepan Begic.

Uuenduslik pildiraam.
Uuenduslik pildiraam. Foto: Ikea

Pilkupüüdva kunstiteosena võib kõlari riputada seinale ja sobitada teiste maalide või raamitud fotodega. Samas sobib see imeliselt ka põrandale või tasapinnale seinale nõjatuma, hoides seeläbi ka ruumi kokku.

Lisaks ühilduvad kõik SYMFONISK tooted teiste Sonose kõlaritega. Neid saab ühildada WiFi kaudu ja juhtida Sonose rakenduse abil. SYMFONSIK tooted kuuluvad Sonose terviklikku muusikasüsteemi, mis tähendab, et kuulajad saavad kasutada rohkem kui 100 voogedastusteenust ja kogu Sonose toodete valikut.

Disainkõlarid on osa IKEA nutikate toodete valikust.
Disainkõlarid on osa IKEA nutikate toodete valikust. Foto: Ikea
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles