Äratundmatu! Vaata, milline näeks välja teleseriaalist «Sõbrad» tuntud korter üleni valgena

Copy
«Sõbrad: kokkutulek» («Friends: The Reunion»)
«Sõbrad: kokkutulek» («Friends: The Reunion») Foto: HBO Max

Võiks öelda, et hiljutine kokkutulek tõi «Sõbrad» taas esiplaanile, kuid sari ei ole sealt vist kunagi lahkunudki, igatahes mitte Netflixi top 10s. Populaarne disainimismäng Redecor andis kasutajatele võimaluse kujundada ümber sarjast tuntud elutuba.

Üle nelja miljoni kasutajaga Redecor esitas väljakutse, mis kutsus üles vaatama Monica ja Racheli (ning hiljem Monica ja Chandleri) kodu uues valguses. Mängida võis nii tekstuuride kui värvidega. Paljud osavõtjad kasutasid inspiratsiooniks tänapäeva trende, muuhulgas ka paljude poolt vihatud otsast lõpuni valget tuba. «Sõpradest» tuntud lilla seinaga detailiderohke korter on järsku minimalistlikust minimalistlikum, alles on küll retrotelekas.

Tuba tundub ka väiksem, vastuolus levinud arvamusega, et tuba muutub tänu valgele suuremaks. Ilmselt oleks Monica jaoks päriselt sellises kodus elamine õudusunenägu, sest mis juhtub, kui Phoebe pillab diivanile hummust või Joey'l tilgub tugitoolile moosi? Seda muidugi juhul kui Monica neid toiduga elutoa ligidusse üldse lubaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles