FOTOD ⟩ Eesti mainekas iglusaunade tootja rajas Noblessneri esimese võimsa iglupargi

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Iglupark Noblessneri sadamas.
Iglupark Noblessneri sadamas. Foto: Mary Teras

Aasta ettevõtja Priit Kallase juhitav Iglucraft avas Noblessneris oma uusima ärilaienduse – iglupargi, mis koosneb viiest saunast, neljast kontoriruumist ja kümnest iglumajast. Lisaks ligi miljoni suurusele investeeringule Noblessneris plaanib ettevõte lähiaastatel avada kümme igluparki üle Eesti ja 50 üle Euroopa.

Iglusaunad on kuulsust kogunud nii siinsamas Eestis kui ka üle maailma – näiteks on eestlaste sauna soetanud juba Gordon Ramsay, David Beckham ja Guy Ritchie. 

Nüüd on ettevõtte saunad koos iglumajade ja kontoritega koondunud Noblessnerisse, kus külastajad saavad veeta maalilise merevaatega öö, minna sauna või korraldada tööalane koosolek ja motivatsioonipäev merel. Ettevõtte tegevjuhi Priit Kallase sõnul on iglupark klassikalise üksikmüügi oluline laiendus.

Foto: Mary Teras

«Iglupargiga muutuvad iglusaunad märksa laiemalt kättesaadavaks ja teades, et saunatamine on Eesti inimesel justkui veres, siis on see mugav võimalus kõigile saunakultuuriga tihedamini kokku puutuda. Täiesti omamoodi uuendus on mereäärsed kontoriruumid, mis sobivad näiteks nii ajutiselt töötamiseks või inspireerivate koosolekute pidamiseks. Kuigi asukoha valikul ei otsinud me pargi jaoks tingimata linnaruumi, siis usun, et vaadete ja miljöö poolest on Noblessner parim asukoht, kus täislahendusega esmakordselt välja tulla,» selgitab ta.

Foto: Mary Teras

Iglumajas saab korraga ööbida kuni kaks inimest. Majades on eluruum, suur voodi, kööginurk ja vannituba, millele lisaks on veel suur terrass koos välimööbliga. Eri suuruses kontorites on nõupidamisruum kaheksale inimesele või töökohad viiele inimesele, sauna mahub aga kuni kümme inimest. Saunatama saab juba minna ning kontorid ja iglumajad avatakse külastajatele juulikuus.

Foto: Mary Teras
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles