PILDID ⟩ Postimehe endine maja tehakse maatasa, aga mis selle asemele tuleb?

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Lisaks uutele büroopindadele toob Maakri HUB piirkonda ka linnamelu mõnusate kohvikute ja restoranidega.
Lisaks uutele büroopindadele toob Maakri HUB piirkonda ka linnamelu mõnusate kohvikute ja restoranidega. Foto: Fausto Capital

Varem Postimehe majana tuntud Maakri 23A hoonet hakati lammutama, et ehitada see ümber A-klassi büroohooneks uue nimega Maakri HUB. Ehitustegevus südalinnas kestab ligi aasta ning seda tehakse võimalikult keskkonnasõbralikult ja Maakri tänava elu häirimata.

Fausto Capitali müügidirektori Einar Niine sõnul avab uus tornmaja Maakri tänaval uksed kõikide plaanide kohaselt järgmisel suvel.

Maakri HUB.
Maakri HUB. Foto: Fausto Capital

«Praegu lammutatakse maja sisuliselt karkassini maha ning edasi algab juba renoveerimine. Täiesti uue ilme saavad hoone fassaadid ja siselahendused ning majale ehitatakse peale kaks klaasist lisakorrust. Maja muudetakse keskkonnasäästlikuks ning välja vahetakse tehnilised lahendused, isolatsiooni-, kütte- ja ventilatsioonisüsteemid,» rääkis Niin.

Maakri HUB.
Maakri HUB. Foto: Fausto Capital

17-korruseline Maakri HUB toob ärikinnisvara turule 10 000 ruutmeetrit A-klassi büroopindu ja pakub konkurentsi Tallinna kesklinna tornmajade piirkonna hoonetele. Uus Maa Ärikinnisvara OÜ maakler Aira Veelmaa tegeleb Maakri HUB büroopindade vahendamisega ning kinnitas, et nõudlus südalinna büroopindade järele on endiselt suur. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles