Suvi on parim aeg neile, kes armastavad mesimagusaid maasikaid koos vahukoorega. Kuid vahelduse mõttes võiksid proovida midagi uut.
Unusta vahukoor! Maasikad sobivad kokku hoopis selle soolase toiduga
Eksperdid soovitavad maasikate peale veidi parmesani juustu riivida, kuid sul pole seda kodus, sobib ka valge- või sinihallitusjuust.
Soolane parmesani juust rõhutab suurepäraselt maasikate maitset. Maasikas on tänu C-vitamiini ja kiudainete sisaldusele kasulik südamele ja aitab vältida diabeeti. 200 grammi maasikaid täidab päevase C-vitamiini vajaduse.
Maasikad tasub enne söömist toasooja asetada, sest soe maasikas maitseb paremini kui külm. Maasikaid tasub praegu süüa, sest kodumaiste maasikate hooaeg on täies hoos, soovitab Mirror.