Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Puidust lõikelaua hoiad kaunina just selle puuvilja abil

Copy
Artikli foto
Foto: Sergei Sushchik / Unsplash

Puidust lõikelaud on mitmefunktsiooniline köögitarvik: lisaks lõikamisele saad sellel ka toitu serveerida, sest sellel on naturaalne võlu, mis plastikust lõikelaual puudub. Regulaarne seebi ja veega pesemine hoiab laua küll bakteritest vabana, kuid kuidas hoida ära puidule lihtsasti tekkivaid plekke?

Enam ei pea tundma ennast halvasti külmkappi kuivama jäänud sidruni pärast. Selleks, et sinu lõikelaud püsiks aastaid kaunis, küüri seda just nimelt pooleks lõigatud sidruni ja soolaga nagu õpetab wellandgood.com.

Toimi nii: pihusta lauale jämedat soola ja hõõru see sidruniga laiali, nii, et mahlad lõikelauale voolavad. Sidrun on küll antibakteriaalne, kuid kindlasti pese pärast seda ka edaspidi lõikelauda seebiga, et pisikutest kindlasti lahti saada. Sidrun on eelkõige sisse imbunud plekkide eemaldamiseks. 

Tagasi üles