Maailma tippklassi kuuluvad Eesti kõlarid on tavatarbijale sammu võrra lähemal

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Esteloni kõlarid.
Esteloni kõlarid. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Sel suvel Noblessneri sadamas uksed avanud uues ATELIER sisustussalongis on lisaks hoolikalt valitud mööblibrändidele võimalik nautida Eesti ettevõtte Estelon kõlarite ülihead heli ning esteetilist ilu.

Esteloni loojal Alfred Vassilkovil on hea meel, et selline koostöö on sündinud ning usub, et kõlarite lisamine salongi täiendab ideaalselt klientide kogemust ning pakub veelgi loomulikuma visuaalse efekti. Ühtlasi sai ATELIER salongist ka ametlik Esteloni toodete edasimüüja Eestis.

Alfred Vassilkov, Esteloni looja.
Alfred Vassilkov, Esteloni looja. Foto: Sander Ilvest/Postimees Grupp

Esteloni kõlarite kuju lähtub füüsikast ning parima heli edastamise eripäradest. Kõlarid valmivad seest pooltväljapoole. Iga ruutsentimeeter või joon mõjutab heli kvaliteeti ja seega ei saa kõlarite tehnilisi omadusi ja disaini lahku ajada – need moodustavad üheskoos terviku.

Loe ka: Raadiote lammutamisest elektroakustikani: suurelt unistanud Alfredi kõlarid kuuluvad täna helimaailma tippu

Esteloni kõlarite kuju võimaldab neil ruumis akustiliselt «ära kaduda» ning esitada kuulajale võimalikult täpset helipilti. Elulähedane ning puhas heli tekitab tunde juskui viibiksid mõnel erakontserdil, kus saalis on vaid sina ja sümfoonia või sina ja solist. Lisaks personaalsele muusikakogemusele avavad Esteloni kõlarid ukse senitundmatusse helimaailma, kus koorub lahti iga pisem nüanss, tahk ja noot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles