PILDID ⟩ Fahle Parki lisandus veel üks üliäge söögikoht

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Kohvikust avanev miljonivaade ei tohiks kedagi külmaks jätta.
Kohvikust avanev miljonivaade ei tohiks kedagi külmaks jätta. Foto: Fahle Park

Endise paberivabriku alale kerkiv uus Fahle äriarendus elustab piirkonda uute söögikohtadega. Viienda tulijana alustas suvel toitlustamist 8 aastase ajalooga Manoly kohvik.

Hiljuti teatas avamisuudisest ka Argentiina restoran Fahle Pargi galeriitänaval, samal tänav startis suvehakul Caffeine. «Bussijaama taha jääv kaunis kõrgendik ajalooliste paekivimajadega ja uute modernsete hoonetega on jõuliselt Tallinna kaardile naasmas. Siia on end sisse seadnud juba Postimees, Apollo, Stora Enso, Karjäärikeskus, Vaal Galerii jt edukad ettevõtted. Soovime kogu piirkonda arendada tervikliku linnaruumina ning tuua siia inimesi kokku uut huvitavat keskkonda uudistama ja nautima,» rääkis Fausto müügidirektor Einar Niin.

Manoly kohviku sissepääs avaneb Postimehe maja esisele väljakule ja mahutab 45 külastajat.
Manoly kohviku sissepääs avaneb Postimehe maja esisele väljakule ja mahutab 45 külastajat. Foto: Fausto Capital

Manoly kohvik jääb bussijaamast mööda Lastekodu tee pikendust üles mäkke jalutades kohe Postimehe maja esisele väljakule. Kohviku perenaine Lyli Kivistik soovitab kõigil bussijaama külastajatel teha väike avastusretk endise paberivabriku piirkonda.

«Lisaks maitseelamustele avaneb kildi pealselt künkalt, kus kohvik asub, suurepärane vaade Tallinna kirikutornidele ja kõrghoonetele. Vaatamist väärib ka magnooliate ja tsitrusepuudega Fahle galeriitänav,» rääkis Manoly kohviku perenaine Lyli Kivistik.

Manoly kohviku avarate akendega ajaloolises paekivi hoones saab nautida vahemere hõngulist kööki kalatoitude menüüga.

Kohviku menüü viib külastaja vaimusilmas Vahemere äärde.
Kohviku menüü viib külastaja vaimusilmas Vahemere äärde. Foto: Fausto Capital

«Manoly kohvikus saab võtta aja maha nii hubaseks õhtusöögiks veini ja küünaldega kui ka kiireks lõunaks ja hommikusöögiks värskelt küpsetatud omleti või pudruga, aga ka kohvi ja hõrgutavate küpsetiste ja kookide nautimiseks. Samuti võtame vastu catering tellimusi,» rääkis Kivistik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles