Los Angeleses tuli müüki päris «Barbie maja»

Copy
Barbienukud.
Barbienukud. Foto: incphotos / Shutterstock

Kas teadsid, et Barbie ja Ken on nimed saanud päris inimeste järgi? Nimelt on Barbie emafirma Matteli asutajate, Ruth ja Elliot Handleri laste nimed just Barbara ja Kenneth. Lapsed kasvasid üles ühes Los Angelese majas, mille hiljem ostis ära ja renoveeris tõeline Barbie fänn.

Sisekujundaja Nicole Sassaman, kes ostis maja ära Handlerite tütrelt Barbaralt, on suur Barbie austaja. Sassaman võttis ette ning kujundas pea 300 ruutmeetri suuruse kolme magamistoa ja nelja vannitoaga maja ümber, esindamaks Barbie kodu. Maja ei ole siiski üleni roosa: Sassaman tahtis, et õhkkond oleks korraga lõbus ja peenetundeline. Julge ja võimekas naine loodab olla inspiratsiooniks teistele sellega, et ei hoia tagasi asjade osas, mis toovad talle rõõmu.

Nüüd on Sassaman oma au ja uhkuse 8,5 miljoni euro eest müüki pannud, sest plaanib koos abikaasa ja 15-aastase tütrega hakata elama lihtsamat elu. Ta soovib tegeleda rohkem filantroopiaga ning elada vähem uhkelt ja pillavalt. «Olen valmis nukumaja kellelegi edasi andma. On tervislik õpetada oma tütrele eemaldumist, sest miski ei kesta igavesti. Pean laskma lahti ja liikuma edasi. Muutus viib kasvamiseni,» räägib naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles