Pane kohv kõhu heaks tööle! Kohvitass saab tervislikumaks vürtside abil

Copy
Vürtsilatte.
Vürtsilatte. Foto: Phil Desforges / Unsplash

Kohvi kohta levib pidevalt vastuolulist infot: on see siis lõpuks tervislik või mitte? Paljude jaoks ei olegi aga vahet. Kohv on liiga hea, et loobuda! Lisades kohvile paar vürtsi saab igaüks teha selle igapäevase harjumuse oluliselt tervislikumaks, kirjutab väljaanne Well and Good.

Gastroenteroloog Will Bulsiewics ütleb, et probleemiks pole kohv ise, vaid jama, mida sellele lisame. Antioksüdante täis kohv on tervislik nii ajule kui südamele, kuid ka kõhule, sest seal leiduvad polüfenoolid toimivad prebiootikumidena ja aitavad tekkida kasulikel bakteritel. Dr. Bulsiewicz soovitab teha kohvi veel tervislikumaks, lisades sellele kolm vürtsi: ingver, kurkum ja kaneel.

Ingver

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles