Kohvi kohta levib pidevalt vastuolulist infot: on see siis lõpuks tervislik või mitte? Paljude jaoks ei olegi aga vahet. Kohv on liiga hea, et loobuda! Lisades kohvile paar vürtsi saab igaüks teha selle igapäevase harjumuse oluliselt tervislikumaks, kirjutab väljaanne Well and Good.
Tellijale
Pane kohv kõhu heaks tööle! Kohvitass saab tervislikumaks vürtside abil
Gastroenteroloog Will Bulsiewics ütleb, et probleemiks pole kohv ise, vaid jama, mida sellele lisame. Antioksüdante täis kohv on tervislik nii ajule kui südamele, kuid ka kõhule, sest seal leiduvad polüfenoolid toimivad prebiootikumidena ja aitavad tekkida kasulikel bakteritel. Dr. Bulsiewicz soovitab teha kohvi veel tervislikumaks, lisades sellele kolm vürtsi: ingver, kurkum ja kaneel.