Uus Eesti lasteriiete tootja lubab need pärast kandmist tagasi võtta

Kodu.postimees.ee
Copy
Riidebränd Minimene.
Riidebränd Minimene. Foto: Marilin Leenurm

Eestis alustas tegevust uus lastemoe bränd, mis pakub võimalust ostetud rõivad poodi tagasi müüki saata, kui laps on neist välja kasvanud.

Kaubamärgi käivitanud Mari Laja sõnul liiguvad lasteriided sageli edasi pere sees või sõpraderingis, ent paljudel ei ole riideid kellelegi edasi anda ning ei taheta ka ise tegeleda nende müügiga veebis.

«Olen ise lasterõivaste puhul väga taaskasutuse usku, seega oli idee käivitamisel algusest peale soov luua mugav taaskasutamise võimalus, sest kvaliteetsed riided kestavad edukalt lapselt lapsele,» märkis Laja.

Uue kaubamärgi Minimene riided on saadaval e-poes, mille TaasUus osasse hakkavad ilmuma tagasi müügile saadetud kasutatud rõivad, aga ka ettevõtte enda näidistooted ja katsetused. Kasutatud riiete müügihind kooskõlastatakse riiete saatjaga sõltuvalt rõiva seisukorrast, ent korraliku kasutatud rõiva eest võib saatja tagasi saada ka näiteks poole algselt makstud rahast.

Riided on disainitud ja õmmeldud Eestis ning valmistatud GOTS sertifikaadiga orgaanilisest nahasõbralikust materjalist. Laja kinnitusel on orgaaniline puuvill pehmem ja kvaliteedilt vastupidavam. Kuna see on kemikaalidest puhas, siis on see ka allergiavaba ja sobib tundlikule nahale. 

Müümiseks ei pea saatja tegema muud, kui rõivad teele panema ning poe ülesandeks jääb nii toodete triikimine, pildistamine, müüki ülespanek, ostjatega suhtlus kui turundustöö

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles