Printsess Dianast Freddie Mercuryni: IKEA toob turule maailmakuulsaid staare riietanud disaineri uue värvirikka kollektsiooni

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Zandra ütleb, et on ära hellitatud: kõiki kollektsiooni kuuluvaid esemeid leiab nüüd ka tema kodust.
Zandra ütleb, et on ära hellitatud: kõiki kollektsiooni kuuluvaid esemeid leiab nüüd ka tema kodust. Foto: Ikea

IKEA lõi koostöös disainer Zandra Rhodes’iga julgete mustrite ja elavate värvidega erikollektsiooni, kuhu kuuluvad ka erinevate hüüdlausetega sisustuselemendid, mis annavad iga värviarmastaja kodus edasi sõnumit: ole julge, ole vapustav, ole sina ise!

Julgete mustrite ja erksate värvide poolest tuntud Dame Zandra Rhodes on moe- ja tekstiilitööstuses teinud revolutsiooni juba üle 50 aasta. Tema töid ja panust moemaailma on tunnustatud paljude auhindadega ning ta on riietanud paljusid kuulsusi, näiteks printsess Dianat, Kylie Minogue’i, Paris Hiltonit ja Freddie Mercuryt.

Zandrast ja tema kartmatust lähenemisest inspireeritud kollektsiooni tegemise käigus sukeldus ka IKEA tiim värvide ja mustrite maailma ning nägi, kuidas sellised lahendused aitavad kodule iseloomu ja karismat lisada. 

Siin ma olen!

Zandra eeskujul on uus KARISMATISKi nime kandev kollektsioon valjult ja uhkelt sõnumit edastav. Kollektsioon võimaldab lisada kodule värviliste, julgete ja pilkupüüdvate sisustuselementide kaudu iseloomu. See muudab sisustamise lõbusaks, aidates ruumil ka rõõmsam ja optimistlikum näida. Kollektsioonis saab kokku sobitada diivanipatju, vaipasid ja tekstiile ning tuua mängu mõni värviline vaas või julge muster.

«See on sellist sorti kollektsioon, millest saad valida vaid ühe sisustuselemendi ning juba see annab toale palju värskust ja elu juurde,» selgitas Rhodes.

Kollektsioon on ka väga funktsionaalne. Zandra ja IKEA kasutasid kollektsioonis viit demokraatliku disaini dimensiooni: vorm, funktsioon, kvaliteet, jätkusuutlikkus ja madal hind, et läbi nende luua mängulised ja taskukohased lahendused igapäevaseks kasutamiseks.

Kus võimalik oli, seal kasutati ka taasakasutatud materjale ning teadlikult püüti meeles pidada seda, et vähem on rohkem.

KARISMATISKi kollektsioon on IKEA Eesti e-poes saadaval alates 1. septembrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles