Peagi valmiv Pärnu uus moodne üürimaja ootab elanikke

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Rohu 119, Pärnu linna üürimaja.
Rohu 119, Pärnu linna üürimaja. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Alates 1. septembrist hakkab Pärnu linnavalitsus võtma vastu taotlusi Rohu 119 üürimaja korterite kasutusse andmiseks.

Tänavu novembris valmiva üürimaja korterid on mõeldud mobiilsetele era- ja avaliku sektori töötajatele.

Mobiilne töötaja on inimene, kes vahetab elukohta tulenevalt töökoha asukohast või selle muutumisest ehk munitsipaalomandis üürimaja korterid on mõeldud Pärnusse elama ja tööle asuvatele spetsialistidele.

Korterit saab Rohu 119 majja taotleda inimene, kes on asunud Pärnusse elama ja tööle alates 1. jaanuarist 2021 või siis teeb ta seda taotluse esitamisele järgneva kolme kuu jooksul. Taotleja ei tohi omada Pärnus elamukinnisvara.

Rohu 119, Pärnu linna üürimaja
Rohu 119, Pärnu linna üürimaja Foto: Mailiis Ollino/Postimees Grupp

Taotlusele tuleb lisada väljavõte eluruumi taotlejaga sõlmitud töölepingust või tööandja kinnituskiri töölepingu sõlmimise kohta, millest nähtub, et töö tegemise asukoht on Pärnu linn. Lisainfot ja taotlusvormid leiab Pärnu linna veebilehelt.

Üürileping sõlmitakse mobiilse töötajaga tema töösuhte ajaks, kuid mitte kauemaks kui kolmeks aastaks. 

Rohu 119 on kolmekordne elumaja, hoones on kokku 18 korterit. Korterid on kahe- kuni kolmetoalised korterid, neist väikseimad on 50 ja suurimad 74 ruutmeetrit. Kõigil korteritel on rõdu ning korterid on sisustatud pea kõige elamiseks vajalikuga: olemas on köögi- ja garderoobimööbel, valgustid, kardinasiinid ning sanitaar- ja kodutehnika. Kõigi korterite üürimääraks on 4 eurot ruutmeetri kohta kuus. Igakuisele üürile lisandub tasu tarbitud kõrvalkulude eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles