PILK PEALE ⟩ Veskimöldre eliitrajoonis avati kohalike soovide järgi tehtud külapood

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Veski Market.
Veski Market. Foto: Veski Market OÜ

Veskimöldre elamurajoonis avati 4,3 miljoni euro eest ehitatud 2200-ruutmeetrine Veskimöldre Kodukeskus, mille ankurrentnik on tavaliste ketipoodide asemel sõltumatu, laia valikut mahe- ja gurmeekaupa pakkuv toidukauplus.

Veskimöldre Kodukeskuse omaniku, Alliku Kaubandus OÜ juhi Kaupo Kindsigo sõnul on tegemist ainsa keskusega, mis on orienteeritud selgelt kohalikule kogukonnale ning tehtud oma inimeste soovide järgi.

Foto: Veski Market OÜ

Kohalike elanike seas tehtud uuring näitas, et inimestel on kvaliteedile arvatust märksa kõrgemad ootused. «Seega panime eriti suurt rõhku toidupoele ning tegime teadlikult geneerilistest ketipoodidest erineva lahenduse,» ütles Kindsigo ja lisas, et keskusele on hea ligipääs ka Saue, Tabasalu ja Saku inimestel.

Foto: Veski Market OÜ

Kandelini sõnul andis sortimendi osas oma sisendi 500 kohalikku elanikku ning pood saigi seda nägu. «Meil on kõige laiema liha- ja mereandide valikuga toidupood Eestis, kust saab ka näiteks värskeid austreid. Samuti on meil degusteerimisala, küpsetised ning eraldi La Muu kohvik, kust on võimalus osta Eesti parimat käsitööjäätist ja kokteile,» lisas ta.

Foto: Veski Market OÜ

Lähiajal plaanib Veski Market avada ka oma e-poe ja e-Veski kullerteenuse. Lisaks Veski Marketile avati Veskimöldre Kodukeskuses juustupood, ilusalong, veinikauplus, apteek, lillepood, ürituskeskus, pitsarestoran, pakiautomaadid ning hooajalised pop-up poed.

Foto: Veski Market OÜ
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles