Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

Tehes keskkonnasõbralikumaid valikuid muutub hommikusöök ka tervislikumaks

Hommikusöögitoit. FOTO: Lokana / Shutterstock

Toidu tootmine põhjustab veerandi globaalsetest kasvuhoonegaasidest. Kuigi suurim vastutus on tootjate enda õlul, saab ka tavainimene teha väikeseid samme, et teha oma menüü hulga keskkonnasäästlikumaks. Ja üllatus-üllatus, seeläbi ka tervislikumaks!

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Metro.co.uk teostas uuringu, mille käigus arvestati välja, kuidas teha keskkonnasäästlikumaks hommikusöök. Lähtuti inglise hommikusöögi näitest.

Et vorst ja peekon on reeglina tehtud sealihast, on see juba keskkonnasäästlikum kui punane liha lehmalt või lambalt. Lehmad põhjustavad kordades rohkem kasvuhoonegaase, seda seetõttu, et nende kõhud sisaldavad neid väljutavaid mikroobe.

Tagasi üles
Back