Pommiaukude boss! Jultunud koduomanik küsib räämas Kristiine korteri eest üle mõistuse kõrget hinda

Kodu.postimees.ee
Copy
Kristiine linnaosa. Pilt on illustratiivne.
Kristiine linnaosa. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann/Postimees Grupp

Sotsiaalmeedias ringleb ja kütab kirgi kahetoalise Kristiine korteri kinnisvarakuulutus, mille koostajale heidetakse ette ülimat nahaalsust ja isekust. 

Pealinna ülekuumenenud kinnisvaraturg võtab iga päevaga üha järsema pöörde. Suur elamispindade nõudlus ja inimeste saamahimu on viinud olukorrani, kus kapitaalremonti vajava korteri, teiste sõnadega pommiaugu eest, küsitakse ulmelisi summasid. Netirahvas ei saa sellistel puhkudel mitte vaiki olla, ja kas peakski?

«Parem kui need korteri pakkumised, kus on ainult väljast pildid ja mitte ühtegi seest. Kas nad loodavad, et keegi ostab ilma vaatamata ära? Sest muidu varem või hiljem saaks potentsiaalne ostja teada, et pommiauk, mida ei taha, aga ainult kõigi aega raisanud,» muljetab üks. 

«Siin peaks tarbijakaitse siiski sekkuma. Seisukord: peldik,» on teine veendunud. «See on isegi liigne ülistamine,» arvab kohe kolmas vastu.

Kommentaarides arutletakse lisaks pealinna kinnisvaraturu üldise seisu üle. Taevasse sööstvad hinnad ning järjest kehvem ehituskvaliteet on netirahva meelest uus reaalsus.

«Mõni päev on tunne, nagu oleks südalinna hinnad kahekordistunud viimase kolme aastaga,» kurdab murelik kodanik. 

«Sa ostad Tallinnas maad. Igasugune sitapeldik selle peal on boonus, millelt maakler raha koorib. Unistage edasi, kui arvate, et siin hinnad langema hakkavad,» hoiatatakse veel.

Copy
Tagasi üles