Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

ÜLLATAV Põhjus, miks sidruneid sügavkülmutada. Nüüd tahad sama teha!

Copy
Artikli foto
Foto: Shutterstock

Meile meeldib jagada teile lõbusaid ja lihtsaid näpunäiteid, millega oma elu lihtsamaks muuta. Üks neist näpunäidetest on sidruni säilitamine sügavkülmas. Kas teadsid, miks seda just seal hoida tasub?

Järgmine kord, kui sidruneid ostad, pane need kõigepealt sügavkülma. Enne seda maitsevad need üsna hapult, kuid pärast sügavkülma kaob osa happelisusest. Seetõttu on sidruni söömine palju lihtsam ja ennekõike nauditavam.

Kui sidrun hakkab pärast külmutamist uuesti soojenema, väheneb happelisus. Kindlasti tuleb sidrun enne sügavkülma panemist korralikult puhtaks pesta, et saaksid ka selle imevilja koore nahka pista. Sidrunikoor on väga tervislik, sest see sisaldab 5-10 korda rohkem vitamiine kui viljaliha.

Tagasi üles